från hjärtat av österlen.

ligger här i sängen och har sällskap av en kiviks pärondryck. Borde plugga, men känns så meningslöst. Ingen jävla lärare blir ju nöjd, så kvittar det vad man gör.
SAKNAR lalandia i alla fall.

körkort.

Som sakt tog Ellinor sitt körkort ju , och varenda dag går åt till glida runt med bettan. jag hade älskat livet om jag inte hade gått på den skola jag går på.

Hade det inte varit straff........

på mord . hade, hade, hade jaag...............HON !!! Och på tal om det så nä jag vill inte att ngn ska dö men hatar verkligen hon/han/den/det.
Och nä jag är inte rasist i heller för dig som fråga det, men man kan väl rösta på SD förde ??? eller ??? trodde det var yttrandefrihet här i Sverige. Och en sak till jag hatar min skola.  HATAR !!!!

Segern är vår !!!!!

SÅ jädrans härligt, seger mot LUGI!!!!!!
Inget liv utan handboll .

kööööööööööööööörkoooooooooort

eftersom det inte går att ladda upp bilder så blir det ingen , men min kära vän Ellinor DAAAAAHL har tagit körkort och nu glider vi runt i hennes lilla  bettan. härligt med lov snart dör typ av skolan..........

godnatt



lämna ju tbx mina i affären men nu vill jag ha dessa pärlorna igen....får väl försöka hitta dom. Tänkte också berätta att förhoppningvis får min underbara vänn snart kärkort och det gillar vi stark, snacka om att det ska köras och jag menar verkligen köras.


tusen tankar, men inget att berätta.



lalallalallalal, vilken härlig dag.  eller ente. Kom hem för en stund sedan har jobbat och lite så. Nyss ätit. Tänke skriva ngt tysk skit sen slänga mig i sängen och kolla tv.

back on the blogg!

mycket snack lite verkstad. Nä men nu ska jag bannemaj börja blogga förhoppningsvis får jag mitt internet på måndag så jag kan va lite aktiv här också. Min dag ser typ ut såhär. Handboll, handboll, innebandy , jobb, umgås. Så ja vi hörs snart.

RSS 2.0